perjantai 7. toukokuuta 2010

Lari Kangas asettuu SDP:n puoluesihteeriehdokkaaksi

Tiedote

Julkaisuvapaa torstaina 6.5.2010 klo 15:00

Toukolan Sosialidemokraattisen yhdistyksen puheenjohtaja Lari Kangas asettuu ehdokkaaksi SDP:n puoluesihteerikilpaan. Hakaniemen- ja Kallion Sosialidemokraattien puheenjohtajat sekä Toukolan Sos.Dem. yhdistys ovat esittäneet Kangasta ehdolle puoluesihteeriksi (UP Demari 5.5.2010).

En asetu kansanedustajaehdokkaaksi

- Tulen puoluesihteerinä keskittymään puolueen kampanjaan, en omaani. Puolue tarvitsee täysipäiväisen kampanjapäällikön. Puheenjohtajan on voitava keskittyä omaan tehtäväänsä puolueen johtajana. Puolueen kenttätyön organisoimisessa on täyspäiväisen työntekijän paikka. Vaaleissa puoleen ehdokkaat ansaitsevat koko järjestökentän tuen. Se on puoluesihteerin vastuulla.

- Toimiva kenttäorganisaatio on avain vaalimenestykseen. Ammattiapu on mainonnassa tarpeen, mutta raha ei saa ratkaista. SDP:llä on nyt yli 50 000 jäsentä. Silti on uusiuduttava ja hankittava uusia kannattajia, jäseniä ja toimijoita. Hyvin alkuun saatettua järjestöuudistusta on jatkettava.

Puolue ei ole pelkkä vaaliorganisaatio

- Olen ylpeä puolueestamme ja onnellinen, että kaltaiseni kenttätyöläinen voi nousta kilpaan puoluesihteerin toimesta. Erityisen otettu olen siitä, että minua on nimenomaan puolueen kentältä ehdokkaaksi ehdotettu. Tämä osoittaa, että olemme edelleen johtava demokratialiike Suomessa. Ehdokkuuteni on todistus siitä, että tavallista kenttätyötä puolueessa arvostetaan.

- Puolueen sisäinen demokratia on liike, joka ei saa pysähtyä. Osoituksena tästä ovat sekä Turusta että Helsingistä tehdyt puoluekokousaloitteet järjestödemokratian syventämiseksi. Jokaisella jäsenellämme tulee olla yhtäläinen vaikuttamismahdollisuus valittaessa edustajiamme ja tehtäessä SDP:n linjavalintoja. Uusi tekniikka avaa uusia mahdollisuuksia tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

- Kiinnostus jäsenyyteen syntyy mahdollisuudesta vaikuttaa. Se on puoluetoiminnan ydin. Oleellista on luoda avoimella sisäisellä keskustelulla yhteisen toiminnan edellytykset.

Sosialidemokratia on kansainvälinen

- Sosialidemokratian juuret ovat taloudessa, tasa-arvossa ja kansainvälisyydessä. Hienointa, ja minulle henkilökohtaisesti ominta, tässä puolueessa on, ettemme rajaa ihmisiä eriarvoiseksi esimerkiksi talouden tai kansallisuuden perusteella.

- Oma taustani on niin kansainvälinen, etten muuten voisi ajatellakaan.

Henkilökuva:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Lari_Kangas

http://larikangas.blogspot.com/

Lisätietoja: Lari Kangas, 044- 5700 485

Ei kommentteja: